Кандидат републиканаца за предсједника

Трамп отказао предизборни скуп: Желимо да се увјеримо да су сви безбједни

  • Извор: СРНА
  • 21.04.2024. 09:22

Кандидат републиканаца за предсједника САД Доналд Трамп отказао је предизборни митинг у Сјеверној Каролини због олује која је пријетила скупу на отвореном.

Митинг у Вилмингтону требао је да буде први од почетка суђења Трампу у Њујорку раније ове седмице према оптужби за нелегалне исплате новца.

Хиљаде присталица окупиле су се на догађају на аеродрому у Вилмингтону, а Трамп им се јавио 30 минута прије заказаног почетка, пренио је АФП.

"Желимо да се увјеримо да су сви безбједни и зато су нас замолили да затражимо од људи да напусте локацију и потраже склониште. То је прилично велика олуја", рекао је Трамп у поруци емитованој преко звучника.

Он је додао да је веома тужан и да обећао да ће други пут одржати "већи и бољи" митинг на истом мјесту. Разочарана публика се брзо разишла.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм