Američki predsjednik

Tramp: Sukob u Nagorno-Karabahu se lako rješava

  • 25.10.2020. 21:13

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da je sukob jermenskih i azerbejdžanskih snaga u Nagorno-Karabahu moguće ''lako riješiti'' i dodao da će SAD ''nešto učiniti tim povodom''.

''Dakle sada imamo Jermeniju. Pogledajte Jermeniju, oni su nevjerovatan narod, bore se đavolski dobro, i znate šta, nešto ćemo učiniti tim povodom, zato što znate da je Jermenija imala težak put'', rekao je Tramp tokom predizbonog skupa u Nju Hempširu.

Kako prenosi agencija Armen pres, Tramp je rekao da je u subotu u Ohaju imao više predizbornih skupova i da se na jednom od njih susreo sa grupom Jermena.

''U Ohaju smo imali ogromnu grupu Jermena sa zastavom i sa cijelom tom pričom... Biće to OK. To može lako da se riješi. Idite i recite to vašem narodu. Jermenijo, lako je to riješiti ako znate šta treba da se uradi'', rekao je Tramp, koji je republikanski kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм