Američki predsjednik

Tramp: Tražiću da lijekovi koje sam primio budu besplatni za sve

  • 08.10.2020. 07:47

Američki predsjednik Donald Tramp rekao je da je to što je zaražen virusom korona "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lijekovima za tu bolest.

U video snimku objavljenom sinoć na Twitteru nekoliko sati pošto je u Ovalnoj sobi održao sastanak, iako je zaražen, Tramp je obećao da će raditi na tome da eksperimentalna kombinacija lijekova koju je primio u bolnici, uključujući koktel antitijela američkog proizvođača Regeneron, bude besplatno dostupan drugim Amerikancima, prenosi CNN.

"Želim da svi imate isti tretman kao vaš predsjednik", rekao je Tramp.

Potvrdio je da je tražio od ljekara taj lijek.

Snimak u produkciji Bijele kuće prvi je od kada se Tramp u ponedjeljak vratio iz vojne bolnice Volter Rid.

Prethodno je saopšteno da je američki predsjednik na sastanku u Ovalnoj sobi obavješten o ekonomskim podsticajima i uraganu Delta.

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина