Мајка у тешком стању

Трудницу претукла тројица мушкараца: Бебу родила хитним царским резом

  • Извор: Телеграф
  • 08.04.2024. 16:31

Трудницу у осмом мјесецу трудноће пребила су тројица мушкараца у метроу у Риму због чега је морала да роди бебу хитним царским резом, а мајка се тренутно налази у тешком стању.

Беба рођена царским резом је добро, али ће мајка, када јој се стање стабилизује, морати да има и операцију лица јер су јој нападачи поломили вилицу.

У питању је мајка (40) дванаесторо дјеце која је одбила да проси и краде.

"Једино сам мислила на сина у стомаку. Морала сам да га заштитим и држала сам зато руке на стомаку. Зато су ме тако изударали по лицу, то је било једино мјесто гдје су могли да ме повреде. Сакрила сам се испод сједишта у једном тренутку, а они су кад су се врата метроа отворила, побјегли", рекла је несрећна жена.

Како је изјавила, група насилника ју је претукла јер више није жељела да краде.

"Мораш да зарадиш више", рекли су јој насилници док су је тукли.

Са мушкарцима су биле и двије жене које су снимале цијелу сцену и окачиле на друштвене мреже, а како каже, побјегле су исто када и насилници.

"Послали су их да ме убију јер нисам жељела више да крадем. Напали су ме и рукама су имали месингане боксере. Ударали су ме и флашама", додала је.

Отворена је истрага и у наредном периоду ће се утврдити тачан тог догађаја.

Постоји максимална приправност свих органа реда и здравства како би заштитили жену и бебу од могућих нових напада.

Како преносе италијански медији, у питању су три мушкарца која бораве у ромском кампу Кастел Романо.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.