Megan Ariel

Tvrdi da je dobila otkaz u Meti pa kroz suze poručila: To je posao mojih snova

  • Извор: Индекс
  • 11.11.2022. 11:27

Osnivač Facebooka Mark Zakerberg, juče se pismom obratio zaposlenima u kompaniji Meta i najavio 11.000 otkaza, a Megan Ariel na TikToku tvrdi da je ona jedna od njih.

"Prošlo je otprilike sat vremena otkako sam saznala da sam dobila otkaz u Meti. Dio sam 11.000 zaposlenih koji su otpušteni. Imala sam osjećaj da će do toga doći zato što sam bila u timu za zapošljavanje i tamo su napravljeni najveći rezovi", rekla je na početku videa koji je objavila juče.

"Juče sam mislila 'nek bude šta bude', ali danas kad sam dobila e-mail, postala sam toliko emotivna i znam da je to normalno. Ovo je bukvalno bio moj posao iz snova. Bila sam toliko ponosna na sebe kad sam ga dobila. I dalje sam jako ponosna na sebe", rekla je Ariel i briznula u plač, prenosi "Index".

Pohvalila se da je prije Mete radila u Microsoftu.

"Mislim da sam OK kada je u pitanju moja biografija, samo je loš tajming u ekonomiji. Nikad nisam mislila da ću moći da radim u kompaniji poput ove", kaže, prenosi "Index.hr".

Dodala je da je svjesna da je čekaju divne stvari u životu, ali je zbog otkaza postala vrlo emotivna. Poželjela je svima puno sreće ako su prošli isto kao i ona kao i da veruje da će svi prebroditi ovu situaciju.

Meta je kompanija u čijem je vlasništvu Facebook.

Talas otkaza, prvi u 18-godišnjoj istoriji Mete, nadovezuje se na hiljade otkaza u drugim velikim tehnološkim kompanijama, uključujući Twitter u vlasništvu Ilona Maska i softverski div Microsoft.

Тагови: