Kod Berlina

U kući strave nađeno oproštajno pismo: Najmlađa žrtva imala samo 4 godine

  • Извор: Агенције
  • 06.12.2021. 17:15

Njemačka policija je u subotu u gradu Kenigs Vusterhauzen u Brandenburgu, 20 kilometara od Berlina, pronašla mrtvu petoročlanu porodicu. Mediji prenose da je u kući pronađeno i oproštajno pismo.

Otac Devid R. (40), njegova žena Linda R.(40) i ćerke stare 10, osam i četiri godine su imali ubodne rane i rane od vatrenog oružja.

U nedjelju je objavljeno kako su istražitelji u kući pronašli oproštajno pismo pa se pretpostavlja da je došlo do tzv. proširenog samoubistva.

Ubijene članove porodice je u subotu pronašao komšija. Njemu je bilo čudno što je sve tiho pa je kroz prozor terase pogledao u unutrašnjost kuće. Tada je vidio mrtva tijela i nazvao je policiju.




Iako se pretpostavljalo da su bili mrtvi već nekoliko dana, prema posljednjim informacijama oca je živog jedan od komšija vidio u petak. Otac je radio kao nastavnik, a majka je predavala na fakultetu. Starije djevojčice su išle u školu, a najmlađa u vrtić.

Susjedi su u šoku budući da je riječ o malom mjestu u kojem se svi poznaju.

- Porodica je bila jako aktivna u zajednici, djeca su bila super. Svi su voljeli život. Ovo što se dogodilo niko ne može da razumije - kažu susjedi za Bild.

Navodno je porodica posljednjih dana bila kod kuće jer su bili u samoizolaciji zbog koronavirusa.

Тагови:
  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.