Tragedija u Grčkoj 

U padu helikoptera poginula dva lica, potraga za trećim

  • 20.08.2019. 17:48

Dvije osobe su poginule prilikom pada helikoptera između grčkog ostrva Poros i mesta Galatas.

Tijela dvoje ruskih državljana izvukli su ronioci, dok se još traga za tijelom Grka za koga je prijavljeno da je takođe bio u letjelici, prenosi ANA.

Prema riječima svjedoka, prije nego sto se srušio, helikopter je skrenuo, a u vreme pada na Porosu je nestala struja zbog čega se sumnja da je udario u električne žice.

Ministarstvo odbrane je na lice mejsta poslalo jedinice Puma, dok su ostrvske vlasti poslale spasilačke čamce i helikoptere.

U međuvremenu, sekretarijat za civilnu zaštitu zatražio je od vojske pomoć u generatorima, dok se ne ne popravi električna mreža.

Navodi se da je helikopter letio iz Atine ka Galatasu.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)