Dalas

Ubio djevojku jer je abortirala

  • Извор: Кликс
  • 13.05.2023. 10:12

Policija u Dalasu je saopštila da je 26-godišnju ženu iz Teksasa ubio njen dečko, a nakon što je ona abortirala u drugoj državi.

Kako prenosi "Guardian", Gabrijela Gonzalez bila je sa svojim dečkom Haroldom Tompsonom (22) na parkingu u Dalasu u srijedu kada je pokušao da je udavi, navodi se u izjavi o potjernici.

Ona se, naime, iz Kolorada vratila prethodne noći.

Sestra preminule je bila na mjestu pucnjave i sama je čula pucnjavu.

Druga svjedokinja je vidjela kako Tompson pokušava da udavi Gonzalez, ali nije mogla pozvati policiju jer nije imala mobilni telefon. Nakon što nije uspio da je udavi, on ju je upucao.

"Vjeruje se da je osumnjičeni otac djeteta te da nije htio da Gonzales abortira", navodi se u saopštenju policije.

Takođe, Tompson je bio optužen za napad na člana porodice, koji ga je optužio da ju je pokušao ugušiti u martu.

Teksas je zabranio abortus poslije šeste nedjelje trudnoće u septembru 2021. Od prošlog ljeta dozvoljeni su abortusi samo u hitnim slučajevima.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм