Грчка

Убио се након што је сазнао да му је кћерка (14) силована: Оставио опроштајно писмо!

  • Извор: Телеграф
  • 07.02.2024. 09:02

Грчка полиција покушава да разријеши случај самоубиства и наводног силовања малољетнице која је, како се сумња, трпјела злостављање пуне двије године.

Дјевојчицу (14) са Крита су наводно силовала три мушкарца у свега неколико минута, а полиција је до сад привела држављанина Пакистана (38), због сумње да ју је силовао. Вјерује се да је неко подводио дјевојчицу и за то узимао новац, али још није откривено ко.

Наводно се спроводи истрага против још 11 људи, који би требало да дају исказ у Тужилаштву.

Дјевојчица је наводно почела да трпи насиље 2022, када је имала само 12 година. За цијели случај се сазнало прије неколико дана када је Пакистанца (38) пријавила за силовање. Испоставило се да су дјевојчицу напаствовала три мушкарца у свега неколико минута, али она тврди да ју је силовао само Пакистанац, који ради као надничар на имању њеног рођака.

Остали осумњичени за сексуално искоришћавање малољетнице су држављани Грчке, Пакистана и Молдавије и сви су старости између 18 и 38 година. Многи од њих су на саслушању наводно тврдили да су имали односе са дјевојчицом уз њен пристанак.

У међувремену се сазнало да је отац дјевојчице извршио самоубиство, када је сазнао пакао кроз који је прошла. На мјесту гдје је пронађено његово тијело, полиција је пронашла опроштајну поруку.

"Сазнао сам шта се догодило мојој ћерки и не могу то да поднесем. Хвала полицији за све што су урадили. Молим вас, не одвајајте дијете од мајке. Ја ово не могу да поднесем и због своје депресије, одлучио сам да ме више нема", стоји у опроштајној поруци потврдио је за медије рођак породице.

Тијело мушкарца (50) пронађено је прошле недјеље, а након што је обавијештен о силовању ћерке. Претходно га је породица тражила 24 сата. Он је пронађен у свом аутомобилу, а крај њега је била боца са гасом на којој је био одврнут вентил.

Како су навели из полиције, ни отац ни мајка злостављане дјевојчице нису знали кроз шта пролази.

"Рекла ми је: 'Истина је мајко то што си чула!' Не жели да ми каже, срамота ју је. Само ми говори да сам све што треба чула од полиције. Ћерко, заједно ћемо проћи кроз ово, не брини, уз тебе сам, сада сам ти и отац и мајка", рекла је грцајући у сузама мајка, преносе грчки медији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина