Mičigen

Ubio studenta i pojeo dijelove njegovog tijela

  • Извор: Мондо.рс
  • 10.09.2023. 09:59

Muškarac iz Mičigena optužen je da je ubio i pojeo studenta kog je upoznao na aplikaciji za gej sastanke.

U četvrtak je priznao krivicu za ubistvo i sakaćenje, uprkos tvrdnjama svog advokata da je neuračunljiv.

Mark David Latunski koji se pojavio na sudu u Mičigenu i izjasnio se krivim za ubistvo 25- godišnjeg studenta Kevina Bejkona 2019. godine prenosi "MLive".

Bejkonovo tijelo je otkriveno u tajnoj sobi u podrumu kuće Lautunskog 28. decembra, četiri dana nakon što su ga prijatelji i porodica posljednji put vidjeli živog.


Sabrane sve provokacije bahatog Amerikanca: Ne čudi što mu je Nole

Sabrane sve provokacije bahatog Amerikanca: Ne čudi što mu je Nole "poklopio"

Njih dvojica su se upoznali na Grindru, koji je na njegovoj web stranici opisan kao "najveća svjetska aplikacija za društveno umrežavanje za gej, bi, trans i kvir osobe".

Kevin je pronađen obješen o članke u kući sa ubodnim ranama i prerezanim vratom. Na sudu je prikazan video snimak koji je snimio "MLive".

Prikazuje Latunskog koji je do tada postao poznat kao kanibal iz Mičigena kako priznaje događaje koji su doveli do smrti mladog Kevina Bejkona, uključujući nehumana djela koja su uslijedila nakon ubistva mladića. Latunski je na sudu rekao da je zabio Bejkonu nož u leđa u svojoj kući.

Latunski je navodno priznao istražiocima da je rekao Bejkonu da može da mu pomogne da "nestane". Rekao je da je čovjeka ubo nožem u potiljak, ali mu je potom prerezao vrat nakon što je shvatio da je još živ.

Tvrdio je da je to uradio kako bi osigurao da Bejkon ne pati.


Američki general: Ukrajini ostalo još 30 dana za kontraofanzivu, onda kreću problemi

Američki general: Ukrajini ostalo još 30 dana za kontraofanzivu, onda kreću problemi

"Nakon što je gospodin Bejkon umro, da li ste uklonili dio njegovog tijela, posebno testise", nastavlja sudija.

"Jesi li premjestio te testise u kuhinju"?

"Da, jesam", odgovorio je Latunski.

Odbrana se nadala da će koristiti odbranu od neuračunljivosti u predstojećem suđenju. Optuženi je rekao istražiocima da je često jeo ostrige Stenovitih planina i testise bika i odlučio je da isto uradi sa Bekonovim dijelolvima tijela.

Bejkonov DNK je pronađen u tiganju na šporetu u kući Latunskog, a DNK Latunskog pronađen je na dršci. Prvostepeno ubistvo znači kaznu bez šanse za uslovni otpust, dok drugostepeno ubistvo može značiti doživotni zatvor uz uslovni otpust.

Potvrdno izjašnjavanje o krivici bilo je šok za neke, uključujući i njegovog sopstvenog pravnog zastupnika, koji se nadao da će tokom suđenja koristiti odbranu od neuračunljivosti.

U oktorbru 2020. godine, kanibal je proglašen mentalno sposobnim da mu se sudi nakon što je bio podvrgnut višemjesečnoj psihijatrijskoj njezi u bolnici u Mičigenu, navodi "ABC 123".

Nekoliko mjeseci nakon te odluke, drugi sudija presudio je da Latunski nije bio kompetentan da mu se sudi, naloživši mu da traži liječenje.

U oktobru 2019. godine čovjek koji je posjetio Mičigen iz Njujorka pozvao je policiju dok je bježao iz kuće Latunskog nakon što se navodno probudio u podrumu.


Ulažu se milioni: Republika Srpska dobija novu fabriku

Ulažu se milioni: Republika Srpska dobija novu fabriku

Tada je čovjek koga je jurio rekao policajcu da je pobjegao iz kuće Latunskog, plašeći se da će ga držati protiv njegove volje, okovanog u podrumu.

"Pokušavam da pobjegnem od nekog jezivog tipa", rekao je pozivalac dispečeru.

Kevinovi roditelji, Pam i Karl Bejkon, govorili su o potrebi za pravdom još 2020. godine kada je Latunski smatran sposobnim da mu se sudi.

Karl, koji je podneo prijavu nestanka Kevina kada se nije pojavio na božićnom doručku, rekao je da želi da Latunski trune u zatvoru.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.