Бангкок

Ухапшен 14-годишњак: Усмртио најмање троје људи у тржном центру

  • Извор: Агенције
  • 03.10.2023. 13:10

Три особе су погинуле, а још три су рањене у пуцњави у луксузном тржном центру Сиам Парагон у Бангкоку, саопштиле су тајландске хитне службе.

Полиција је ухапсила осумњиченог нападача који је отворио ватру, а како преносе тајландски медији, он има 14 година. Осумњичени је био наоружан пиштољем, кажу из полиције, преносе медији.

Kако је претходно саопштено, дошло је до пуцњаве у луксузном тржном центру Сиам Парагон Мол, који је сада затворен, преноси британски Мирор.

На видео снимцима који су подељени на друштвеним мрежама види се како људи истрчавају из зграде. На једном видео снимку види се унутрашњост тржног центра са нечим што дјелује као звук пуцњаве у позадини.

Тајландска полиција саопштила је да је била на путу ка тржном центру у центру Бангкока и да још није могла да потврди да ли има повријеђених. Први извјештаји кажу да су пуцњи дошли из тоалета у приземљу. Речено је да су се други купци склонили у продавнице у тржном центру.

Станица Скитраин Сиам у Бангкоку, поред тржног центра, наводно је затворена, а осумњичени је још увијек неидентификован.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: