Španija

Uhapšen muškarac koji je izrešetao Peruničića u Marbelji

  • 03.06.2020. 10:39

Španska policija uhapsila je danas muškarca osumnjičenog za ubistvo Crogorca Miloša Peruničića, prenosi Jurovikli njuz.

- Muškarac obučen u crno uhapšen je danas na ulicama Marbelje - saopštila je policija.

Prema izjavi očevica muškarac se bacio na zemlju prije nego što je policija izašla iz kombija i nosio je crni ranac, koji su čuvari reda uklonili.

Miloš Peruničić, crnogorski državljanin navodno blizak kavačkom klanu, ubijen je juče u Marbelji.

Prema izjavama svjedoka, napadač je imao kofer kada je prilazio žrtvi, a zatim je ispalio najmanje šest hitaca u njega. Pošto je usmrtio Peruničića, atentator je ušao u crni automobil i pobjegao sa lica mjesta.

Prema nepotvrđenim informacijama u Peruničića je ispaljeno najmanje šest metaka i to iz pištolja sa prigušivačem.

Do napada je došlo juče oko 14 časova u blizini luksuznog stambenog kompleksa.

- Nešto prije 14 časova pričala sam telefonom i čula sam nešto što je podsjećalo na pucanj. Ugledala sam muškarca u plavim bermudama i jakni iste boje. Imao je kapu i masku, pucao je u čovjeka dok je prelazio pješački prelaz - rekla je radnica obližnjeg lokala.

Ona je dodala da se nekoliko metaka završilo u automobilu njene koleginice.

Kako navode podgoričke "Vijesti", ubijeni Peruničić je kod sebe imao papire BiH.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom kavačkom klanu, odbjeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se provjeravati da li je motiv likvidacije u Marbleji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм