Dug 2,7 metara

Uhapsili aligatora ispred gradskog stadiona

  • Извор: Танјуг
  • 31.03.2023. 18:49

Američki policajci u gradu Tampa, u saveznoj državi Florida "uhapsili" su aligatora dugog 2,7 metara koji je prijavljen jer je šetao ulicom nedaleko od gradskog stadiona.

Akciju, koju je posmatralo više građana, izvelo je šest policajaca, a aligator je nekoliko puta mahnuo repom kada mu je prišao prvi, bockajući ga ispruženom palicom, prenosi AP.

Zatim je nekoliko policajaca omčom od užeta onemogućilo aligatora da otvori usta, koja su kasnije dodatno obezbijedili ljepljivom trakom.

Dvojica službenika svojim tijelima držala su aligatora prikovanog za tlo kako bi mu povezali i noge i tako bezbjedno transportovali sa lica mjesta, ispred stadiona Rejmond Džejms, koji je dom američkog fudbalskog tima iz NFL lige Tampa Bej Bakanirsa.

Fil Volters, lovac na aligatore koji ima ugovor sa Komisijom za očuvanje riba i divljih životinja Floride i koji je pozvan da pomogne policajcima, rekao je da je impresioniran poslom koji su obavili prije nego što je on stigao.

"Uradili su sjajan posao. Oni su obavili tu stvar umjesto mene", rekao je Volters za lokalnu televizijsku stanicu Tampa WFLA, navodi AP.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.