Дроновима камиказама

Украјинци гађали бирачко мјесто у Запорожју

  • Извор: СРНА
  • 17.03.2024. 10:06

Украјинске трупе гађале су бирачко мјесто у граду Каменка-Дњепровскаја у руској Запорошкој области, рекао је Владимир Рогов, предсједник покрета "Ми смо заједно са Русијом".

"У граду Каменка-Дњепровскаја у Запорошкој области, украјинске трупе су два пута гађале бирачко мјесто у градском Дому културе, користећи дронове камиказе `Заноза`. Зграда се запалила у терористичком нападу", рекао је Рогов.

Пожар је угашен и ситуација је под контролом.

Отворена бирачка мјеста трећег дана избора у Русији: Пронађена напуштена торба

Отворена бирачка мјеста трећег дана избора у Русији: Пронађена напуштена торба

Рогов је раније рекао да службеници Министарства за ванредне ситуације који су стигли да угасе пожар нису могли да започну акцију гашења усред напада дроновима. Он је рекао да није било жртава.

Према посљедњим подацима, излазност бирача на предсједничким изборима у Запорошкој области премашила је 72 одсто. Сва бирачка мјеста у овом новом руском региону отворена су јутрос у 8.00 часова по московском времену, подсјетио је ТАСС.

Бирачка мјеста у сеоским срединама затварају се у 14.00 часова.


(Фото: Илустрација)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!