Југоисток

Украјинска тврђава пред падом - Застава Русије подигнута у Марјинки!

  • Извор: Агенције
  • 11.12.2023. 07:55

Припадници руске војске подигли су данас заставу Русије на периферији стратешки важног града Марјинке на југоистоку Украјине!

На снимку се наводно виде припадници руских снага како подижу заставу на периферији стратешки важног градића у Доњецкој области око кога се мјесецима воде жестоке борбе.

Руски војни блогери наводе на Телеграму да предграђе и даље контролишу припадници Оружаних снаге Украјине, али да се главни одбрамбени центар сада гради у Kурахову на западу.

Хамас упозорава да таоци неће остати живи у случају неиспуњавања захтјева

Хамас упозорава да таоци неће остати живи у случају неиспуњавања захтјева

- Сада јуришне групе стичу јачају своје положаје и извиђају околину најближег шумског појаса и насеља Георгијевка. Непријатељске ватрене тачке се идентификују и уништавају и припрема се терен за даље акције. Јединице Оружаних снага Украјине, које су се повукле из града, очајнички покушавају минобацачима и бацачима граната да поремете ротацију људства, али безуспјешно. Тренутно је 163. пук скоро на западном излазу из Марјинке. Иза Оружаних снага Украјине на западној граници града нису остале више од двије куће. Неколико километара западно од Марјинке граде се нове одбрамбене линије украјинске војске - наводи на свом каналу на Телеграму губернатор Запорошке области Дмитриј Рогозин.

Украјинска и руска војска за сада се нису званично огласиле.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.