Objavio video

Ukrajinski bloger tvrdi da se Kličko zabavlja u Španiji dok je Kijev pod napadima

  • Извор: Информер
  • 21.10.2022. 22:38

Ukrajinski bloger Anatolij Šarij objavio je snimak na kojem je, kako on tvrdi, gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko kako se zabavlja u aerotunelu u Španiji.

"Granatiranje? Problemi? Opustite se. Ovako je to Vitalij Kličko uradio u aerotunelu Vindor u Španiji", napisao je Šarij u objavi na svom kanalu na društvenoj mreži Telegram, prenijele su RIA Novosti.

Aerotuneli, ili vazdušni tuneli, su laboratorijska postrojenja eksperimentalne aerodinamike.

U njima se kontrolisano, fizički simulira kretanje vazduha. Koristi se za obuku padobranaca i u zabavnim parkovima kao simulatori bestežinskog stanja.

Na snimku koji je Šarij postavio vidi se osoba obučena poput padobranca sa kacigom na glavi kako lebdi i u pratnji instruktora.

Na video snimku je prikazan i monitor sa rasporedom letova, gdje se jasno vidi vrijeme leta i ime - Kličko Vitalij, prenose RIA Novosti.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм