Oklahoma

Užasna tragedija: Blizanci se utopili u bazenu

 • Izvor: Blic
 • 18.03.2023.22:02

Blizanci u dobi od samo 18 mjeseci udavili su se u bazenu u porodičnoj vili nakon što je njihova prabaka sa Alchajmerom ostavila otvorena vrata.

Loklin i Loreli Kalazo pronađeni su u četvrtak na dnu mutne vode u kući svojih roditelja u Oklahoma Sitiju vrijednoj 565.000 dolara.

Njihova majka Dženi Kalazo (37) prva je vidjela djecu u bazenu, a vatrogasci Oklahoma Sitija vidjeli su je kako primjenjuje reanimaciju kada su stigli na mjesto događaja.

Kalazo ima šestoro djece sa mužem Sonijem (42), direktorom marketinga, a u kući je živjela i njena baka.

Rođak porodice tvrdi da je Dženina baka, koja ima Alchajmerovu bolest, ostavila zadnja vrata otvorena, što je omogućilo blizancima da pristupe bazenu.

Dodali su:

"Molite se za brata i sestru blizanace i svu našu porodicu".

Mališani su pronađeni u bazenu kuće u naselju Koblston oko 10:45 ujutro, a potvrđeno je da su mrtvi u 13 sati.

Snimci kuće iz vazduha pokazuju bazen ispunjen tamnozelenom vodom, očigledno kao rezultat gustih algi.

Policija je pokrenula istragu o smrti, ali je dodala da se čini da nije kriminalne prirode.

Samo nekoliko dana prije tragičnog incidenta, majka je postavila slike blizanaca ispred imanja sa natpisom "Samo želim da se igram napolju", prenosi "Blic".

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.