Objavljen snimak

UZNEMIRUJUĆE: Ajkula prilazi ženi i zabada čeljusti u njena leđa

  • Извор: Dailymail
  • 14.04.2023. 14:50

Na internetu se pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi kako ajkula zabija svoje čeljusti u leđa Karmen Kanovas Servelo (30) koja se kupala na Maldivima sa prijateljem Ibrahimom Šafigom (37), koji je podvodnom kamerom zabilježio trenutak ubadanja.

Na sreću, ajkula se brzo pomijerila i Kanovas Servelo je pukom srećom iz vode izašla samo sa ogrebotinama po leđima, piše Dejli Mejl.

Pomalo zapanjujuće, odlučila je da se vrati u vodu sa ajkulama odmah nakon što je očistila ranu.

Inače, Kanovas Servelo i Šafig borave trenutno se nalaze na odmoru na Maldivima, i odlučili su da isprobaju jednu od atrakcija koju nudi ovo ostrvo – ronjenje sa ajkulama.

Tog dana ronili su zajedno sa desetak ogromnih ajkula koje su slobodno plivale oko njih. Navodno su sa njima plivali čak 45 minuta.

To je dovelo do toga da, kako smatraju stručnjaci, ajkule oštete da su ugrožene, što je i rezultiralo napadom.

Nevjerovatnom igrom sudbine, Šafig je nekoliko minuta prije napada uključio svoju kameru kako bi ovjekovječio trenutak. Na kraju je snimio nešto čemu se nije ni najmanje nadao – napad ajkule na njegovu saputnicu.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.