Мјештани забринути

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Крава отелила створење с главом која личи на људску

  • Извор: Агенције
  • 26.01.2024. 14:38

Бројни тајландски медији расписали су се ових дана о несретном створењу које је преминуло недуго након што га је крава отелила у селу смјештеном недалеко од градске општине Нахон Си Тамарат.

Наиме, глава тог бића бројне је подсјетила на људску, па су мјештани почели спомињати све и свашта, чак и бестијалност, због чега су се на крају упетљали и стручњаци који су још једном преко медија морали поновити да говеда и људи не могу имати потомке.

Сирото створење на свијет је стигло 23. јануар, међутим након што га је неко фотографисао и објаву подијелио на Фејсбуку, дигла се читава хистерија која је међу мјештанима покренула којекакве гласине.


Оцу четворо дјеце украли коња: Одвајао сам марку по марку од своје дјеце

Оцу четворо дјеце украли коња: Одвајао сам марку по марку од своје дјеце

Шта је довело до оваквог деформитета, за сада није речено, али су локални портали поновили да је призор међу локалним људима изазвао силну забринутост, преноси "Нет".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!