Неман

УЗНЕМИРУЈУЋЕ Морски пси напали дијете у луксузном одмаралишту

  • Извор: Б92
  • 29.01.2024. 10:06

На друштвеним мрежама се појавио узнемирујући видео дјечака ког су напале морске немани.

Десетогодишњег дјечака је напао морски пас док је пливао са инструктором у посебном одмаралишту на Бахамима гдје постоји организовано пливање са морским псима.

Како преноси Дејли Мејл, експлицитни видео доноси снимке дјечака након што је заронио у базен, али и забринуте посматраче који су панично викали када су видјели да вода постаје црвена.

Док је покушавао да доплива на сигурно, око њега се примјећују морски пси који круже, а из одмаралишта су нагласили како дјечак није био сам. 

Дијете је превезено у болницу и налази се у критичном, али стабилном стању. Искуство пливања са морским псима је дио посебног пакета које нуди хотел у ком је дјечак одсјео. Све је пошло по злу када су два морска пса почела агресивно да пливају око њега, а један му је пројурио кроз ноге, када је дијете изгубило ослонац и зајахало морског пса. Истовремено, животиња му је зарила зубе у ногу.

Иначе, за ову активност, како наводе из хотела, неопходно је да имате најмање десет година и није потребно пливачко искуство.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.