Njemačka

Vozač iz BiH udario u kombi pa u kamper

  • Извор: Независне
  • 27.04.2023. 22:10

Vozač kamiona iz BiH (28) napravio je juče teški karambol na putu u okolini njemačkog mjesta Kasel kada je prvo udario u kombi, a zatim i u kamper.

Slike sa lica mjesta su takve da je prosto nevjerovatno da je iko ostao živ u tim vozilima, ali na svu sreću, svi učesnici ove saobraćajne nezgode prošli su samo sa manjim ogrebotinama.

Naime, sve se desilo juče, nešto posle podneva, kada je bh. vozač, koji je bio za volanom kamiona, shvatio da je upao u zastoj i pokušao da se izvuče iz gužve. Međutim, nakon što je dao gas, prvo je udario u kombi koji je bio ispred njega, a udar je bio toliko jak, da se kombi potpuno prevrnuo.

Međutim, kako se nije mogao zaustaviti, kamion je udario i u kamper nizozemskog bračnog para, vrijedan 70.000 evra, od kojeg nije ostalo ništa! O silini udarca svjedoče i njemački mediji koji su prenijeli da je kamper izgledao kao da je eksplodirao.

Sve hitne službe su odmah izašle na lice mjesta, jer su na osnovu prizora očekivali najgore.

Međutim, sami tvrde da su svjedočili pravom čudu jer su i vlasnici kampera (stariji bračni par od 70 godina) kao i vozač kombija prošli samo sa manjim ogrebotinama. Matijas Menc, iz policijske stanice u Kaselu je rekao da su oni, ipak, prebačeni u bolnicu:

“Iako je riječ o manjim povredama, reklo bi se, ogrebotinama, ipak smo ih prebacili u bolnicu radi dalje opservacije, a sve predostrožnosti radi”, rekao je Menc.


(Foto: Screenshot/Bild.de)

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.