Након сат времена

Враћен налог Јулије Наваљне на Иксу, компанија објаснила шта се десило

  • Извор: Агенције
  • 20.02.2024. 17:28

Налог Јулије Наваљне на друштвеној мрежи Икс, који је данас суспендован, враћен је сат времена касније.

Компанија Икс је саопштила да је налог Јулије Наваљне био привремено блокиран због грешке, за коју компанија тврди да ју је проузроковао систем за спречавање манипулације и непожељне поште.

"Механизам наше платформе за одбрану од манипулације и спама грешком је означио активност налога Јулије Наваљне као кршење наших правила", наводи се у саопштењу компаније Икс.

У саопштењу се додаје да је налог активиран чим је примијећена грешка и да ће компанија радити на унапређењу заштите на Иксу, пренио је Ројтерс.

Налог супруге преминулог руског опозиционара Алексеја Наваљног је отворен јуче и у међувремену је прикупио више од 130.000 пратилаца.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм