Аустрија

За 24 часа у Бечу убијено пет жена

 • Извор: Агенције
 • 24.02.2024. 17:57

У једном борделу у бечком кварту Бригитенау пронађена су тијела три жене, у различитим просторијама. Аустријски медији наводе да су на њима пронађене посјекотине и убодне ране, као и да због степена повреда њихов идентитет још није утврђен. Нису пронађена ни њихова документа.

У парку преко пута бордела полиција је пронашла осумњиченог 27-годишњег мушкарца који је наводно хтио да се сакрије у жбуњу, а имао је нож у руци, рекао је портпарол полиције Филип Хаслингер.

Он је навео да се осумњичени понашао агресивно приликом хапшења. Прво је одведен у болницу како би му третирали мање посјекотине за које је вјеровао да их је сам себи нанео.

Још није јасно да ли је мушкарац у борделу користио услуге или је одмах напао жене ножем. Полицију је у 21 сат алармирао пролазник који је примијетио траг крви који се протеже од улазног дијела локала до супротне стране улице.

Тијела педесетједногодишње жене и њене 13-годишња ћерке пронађена су у петак ујутру у стану у Бечу. Како је саопштила полиција, главни осумњичени је супруг убијене. Овај 56-годишњи Аустријанац нестао је са лица мјеста откако су тијела пронађена, а потрага за њим је у пуном јеку, рекао је Хаслингер.

Према наводима полиције, жртве су највјероватније задављене.

Полицију је позвала мајка 51-годишње жене јер је била забринута будући да јој се нису јављале кћерка и унука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.