Argentina

Za dlaku spriječena tragedija: Nekoliko sekundi prije kremacije primjetila da joj je majka i dalje živa

  • 29.01.2021. 13:14

Bizaran slučaj koji je neimenovana žena nedavno doživjela u Argentini, šokirao je javnost.

Starica (89) je proglašena mrtvom, a da je i dalje živa, primjetila je njena kćerka, par trenutaka prije nego što je trebala da bude kremirana, i uspjela da spriječi katastrofu.

Njena majka primljena je u jednu privatnu bolnicu u Restensiji, nakon što je u subotu osjetila bol u grudima. Narednog dana, porodici je javljeno da je starica preminula nakon srčanog udara, piše Dejli mejl.

U trenutku kada su pogrebni radnici pripremali kremaciju, žena je, primjetivši da njena majka i dalje daje vitalne znake, tražila da obustave čitav proces.

Baka je vraćena na kliniku, na odjeljenje intenzivne njege, gdje se još uvijek nalazi, prenosi Blic.

Protiv te medicinske ustanove biće podneta krivična prijava, a vlasti su potvrdile da će sprovesti istragu oko ovog slučaja.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)