Москва

Захарова: Денацификација Њемачке није завршена

  • Извор: СРНА
  • 04.03.2024. 12:21

Пресретнути разговори између официра њемачке војске о могућностима удара на Кримски мост показује да денацификација Њемачке није завршена и да то, уколико се не промијени, представља опасност по ту земљу, рекла је данас портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

"Сада схватамо да Њемачка није у потпуности денацификована. Најмонструознија ствар је у томе да ће то, уколико ништа не буде предузето и то њемачки народ не спријечи, довести до тешких посљедица по саму Њемачку", нагласила је Захарова на маргинама Свјетског омладинског фестивала у Сиријусу.

Свјетски омладински фестивал одржава се од 1. до 7. марта на територији Сиријуса.

Насеље Сиријус налази се на руској црноморској обали крај Сочија и има посебан статус Федералне територије која је у бити створена на основу дјечијег Образовног центра у Олимпијском парку у Сочију. Ово је прва територија у Русији са сличним статусом. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм