Isplivao video

"Žao mi je zbog onoga što ću učiniti" - Ovo je mladić (19) koji je htio ubiti kraljicu Elizabetu (VIDEO)

  • Извор: Агенције
  • 27.12.2021. 16:05

Na internetu se pojavio snimak na kojoj muškarac sa maskom i samostrijelom prijeti da će ubiti britansku kraljicu. Smatra se da je to 19-godišnjak koga je na Božić policija zadržala u dvorcu Vinzdor. Njegovo ime je Džasvant Sing Čail.

On je snimak poslao prijateljima preko Snepčeta pola sata prije nego što su ga naoružani policajci uhapsili na božićno jutro. Bio je 500 metara od kraljičinih privatnih apartmana, unutar dvorca. Naoružan samostrelom, popeo se merdevinama od užadi preko ograde dvorca. Kraljica je u to vrijeme doručkovala i bila je obaviještena o provali.

"Žao mi je. Žao mi je zbog onoga što sam učinio i što ću učiniti"

Čail je na snimci obučen u majicu sa kapuljačom, drži crno oružje i obraća se kameri iskrivljenim glasom. Lice mu prekriva bijela maska inspirisana Ratovima zvijezda, a i njegove riječi upućuju na slavni filmski serijal. Evo šta je Čeil rekao:

Žao mi je. Žao mi je zbog onoga što sam učinio i što ću učiniti. Pokušaću da ubijem Elizabetu, kraljicu kraljevske porodice. Ovo je osveta za one koji su poginuli u masakru u Džalijanvala Bagu 1919. To je takođe osveta za one koji su ubijeni, poniženi i diskriminisani zbog svoje rase. Ja sam indijski Sik, Sit. Moje ime je bilo Džasvant Sing Čail, sada je moje ime Dart Džouns.


Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм