Predsjednik Ukrajine

Zelenski: Mirovni pregovori biće nastavljeni danas

  • Извор: СРНА
  • 15.03.2022. 09:07

Pregovori između Rusije i Ukrajine biće nastavljeni danas, rekao je ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski, prenio je jutros TASS.

Zelenski je saopštio da je razgovarao sa predsjednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, predsjednikom Poljske Andžejem Dudom i premijerom Luksemburga Gzavijeom Betelom.

- Uzajamno razumijevanje je na stoprocentnom nivou. Razgovor sa izraelskim premijerom Naftalijem Benetom je, takođe, bio važan, to je dio pregovaračkog napora da se ovaj rat okonča što brže i poštenije. To je ono na čemu je naša delegacija radila u razgovorima i sa ruskom stranom. Rezultat je prilično dobar, rečeno mi je, ali ćemo morati malo da sačekamo - rekao je Zelenski.

Razgovori između Rusije i Ukrajine održani su juče u onlajn formatu.

Prema riječima savjetnika ukrajinskog predsjednika Mihaila Podoljaka, ruska i ukrajinska delegacija napravile su tehničku pauzu do danas, prenosi TASS.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.