Сипала отров у кафу

Жена покушала да убије мужа, он наслутио, па поставио камеру - ВИДЕО

  • Извор: Блиц
  • 27.10.2023. 22:21

Американка филипинског поријекла суочава се са оптужбама да је свог мужа покушала да убије тако што му је сипала отров у јутарњу кафу.

Kао дио истраге, полиција Тусона у Аризони је недавно објавила снимке камера кућног надзора.

На видео снимцима је Мелоди Фелисијано Џонсон виђена како неколико пута сипа течност у апарат за кафу коју потом послужи Робију Џонсону.

Несрећа у Тузли, погинуо возач аутобуса (27)

Несрећа у Тузли, погинуо возач аутобуса (27)

Њен муж је осјетио да је његова кафа почела да има другачији укус, па је поставио скривене камере у њихову привремену кућу током боравка у Њемачкој и видио своју 39-годишњу супругу како ставља нешто у посуду.

Муж је уочио да након чишћења апарата за кафу посуда остаје клизава и мирише на избјељивач.

– Видио сам је како долази до апарата за кафу и ради нешто, па сам узео свој тестер – испричао је Роби у видеу.

Према судским документима, муж је тврдио да је апарат за кафу његов и да је он једини који пије кафу из њега.

Након тога, тужилац је затражио високу кауцију, наводећи да оптужена има породицу на Филипинима гдје је недавно купила кућу, што може представљати потенцијални ризик од бјекства, преноси Блиц.

Она се такође суочава са оптужбама за покушај убиства првог степена, тешки напад и неовлашћено коришћење штетних супстанци у храни, пићу или лијековима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм