ATV

Incident

Ženu u toku leta ubola škorpija

 • Izvor: Agencije
 • 08.05.2023. 21:20

Ženu u avionu Air Indije ubola je škorpija dok je bila na letu iz grada Nagpura za Mumbaj, potvrdio je vazduhoplovni prevoznik u subotu.

Let se dogodio 23. aprila, rekao je vazduhoplovni prevoznik u saopštenju izdanom za "Press Trust of India", nazivajući ga "izuzetno rijetkim i nesretnim incidentom".

Vazduhoplovna kompanija saopštila je da je ranije nailazila na slučajeve štakora ili ptica na letovima.

Žena je liječena u bolnici i kasnije puštena bez problema.

"Prilikom slijetanja navedenog putnika je pregledao ljekar na aerodromu, a potom je liječen u bolnici i otpušten. Naši zvaničnici pratili su putnika u bolnicu i ponudili svu podršku putniku do otpusta", rekao je potparol Air Indije za "Asian News".

Nakon što je let sletio u Mumbaju, zvaničnici su izvršili pretragu cijelog aviona i na kraju locirali škorpiju. Airbus A-319-100 zatim je u potpunosti fumigovan u skladu s protokolom, saopštio je vazduhoplovni prevoznik.

Kompanija upravlja s ukupno 16 putničkih letjelica s jednim prolazom, prosječne starosti 14.8 godina.

Ranije ove godine, vazduhoplovni prevoznik najavio je veliko ulaganje u nadogradnju svoje flote, za narudžbu do 500 aviona koji će biti isporučeni tokom sedam ili osam godina, prenosi "Upi".

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_