Las Vegas

Živa izgorjela: Osuđen sportista koji je ubio Srpkinju Tinu Tintor

  • Извор: Блиц
  • 09.08.2023. 19:08

Bivša NFL zvijezda Henri Rags III osuđen je danas zbog izazivanja stravične saobraćajne nesreće u Las Vegasu, u kojoj su poginuli Srpkinja Tina Tintor i njen pas.

Prema sporazumu o priznanju krivice sa kancelarijom okružnog tužioca okruga Klark, Rags je pristao da odsluži 10-godišnju zatvorsku kaznu, uz uslovni otpust nakon tri godine.

Rags (24) je prethodno priznao da je 2. novembra 2021. godine bio za volanom svog ševrolea i vozio 250 km/h, kada se zakucao u automobil u kojem su bili Tina i njen pas.

Njen auto se zapalio, a ona i pas su izgorjeli. Rags je tom prilikom povrijedio sebe i svoju djevojku koja je bila sa njim u vozilu.


Poskupljuju rupe: Pogledajte kako izgleda parking u Banjaluci

Poskupljuju rupe: Pogledajte kako izgleda parking u Banjaluci

On se prethodno izjasnio o krivici da je vozio pod uticajem alkohola i/ili kontrolisane ili zabranjene supstance što je dovelo do smrti i prekršajno ubistvo iz nehata tokom ranijih pojavljivanja na sudu u Las Vegasu, piše "Blic".

Stravična smrt koja je zadesila Tinu, koja je živa izgorjela zarobljena u automobilu nakon sudara, duboko je potresla ljude koji su je poznavali, ali i druge građane Las Vegasa.

Da podsjetimo, Tinin auto se nakon sudara zapalio, a ona je u njemu ostala zaglavljena sa svojim psom. Prizor je bio strašan, djevojka je vrištala u buktinji, a niko nije mogao da joj pomogne.

Nakon privođenja Rags je platio kauciju i nalazio se u kućnom pritvoru.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.