Majka preminula

Zločin u domu Pelinkovića šokirao Ameriku: Sin upucao roditelje nakon svađe zbog TV programa

  • Извор: Телеграф
  • 11.10.2021. 16:32

Adnan Pelinković (18), koji se sumnjiči da je iz vatrenog oružja ubio svoju majku Miniru (51), a ranio oca (54) u njihovom domu u Staten Ajlandu, navodno je priznao sve u policiji.

- Pokušao sam da ih ubijem -  rekao je Pelinković policiji.

Mladićeva majka, koja je upucana u predjelu grudnog koša, preminula je po prijemu u bolnicu oko 18.20 časova. Otac Enver je navodno lakše povrijeđen u pucnjavi.

Tinejdžer je, prenose američki mediji, uzeo očev pištolj nakon što se tokom večere posvađao sa ocem i majkom. Prema nezvaničnim informacijama, svađa između roditelja i sina je izbila zbog njegovog odabira televizijskog programa.

Adnan se tereti za ubistvo, pokušaj ubistva i nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i ostaće u pritvoru do suđenja, koje je zakazano za petak.

Komšije Pelinkovića rekle su za medije da je porodica uglavnom bila povučena.

- Rekli bi "dobar dan" u prolazu. Vidio bih ih u dvorištu kada peru kola ili sređuju nešto po bašti - rekao je jedan komšija koji je želio da ostane anoniman.

Isti komšija tvrdi da je Adnana vidio svega jednom, ili dva puta, kao da i nije živio u kući. Mislio je da je bračni par upucao neki provalnik, a onda je saznao da je osumnjičen sin.

- Bio sam u šoku. To nije uobičajeno, pogotovo ne za naš kraj. Naravno, u porodicama dolazi do svađa, ali ne do ovog - rekao je komšija.

I druge komšije kažu da su mislili da je porodica upucana tokom pljačke.

- Porodica je živjela ovde u kraju oko 20 godina - rekla je komšinica.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм