Друштвеним мрежама се шири снимак

"Злокобан знак" на крунисању краља Чарлса

  • Извор: 24сата.хр
  • 07.02.2024. 13:13

Бакингамска палата је у понед‌јељак објавила да је краљу Чарлсу (75) дијагностификован облик рака. Након дијагнозе се друштвеним мрежама поновно почела ширити бизаран снимак с краљевог крунисања у мају 2023. године.

У једном тренутку крунисања гледаоци су уочили необичну фигуру на улазу у Вестминтерску капелу. Ријеч је о човјеку који је био обучен у тамну од‌јећу, а бројне је изгледом подсјетио на митског косача, односно симбол смрти. Тада су писали да се не ради о добром знаку.

Нешто касније је откривено да је заправо била ријеч о помоћнику који учествује у вјерским церемонијама. Међутим, видео се поновно почео ширити на друштвеним мрежама, а многи коментаришу како се радило о злокобном знаку.

Шта ако Краљ Чарлс абдицира?

Шта ако Краљ Чарлс абдицира?

Уз видео који је објављен на X-u је писало: 'Сјећате ли се косача у пролазу прошле године када је краљ Чарлс крунисан?'. Други корисник је упитао је ли се то заиста тада догодило, а бројни су писали да краљ још увијек није напунио ни прву годину своје владавине.

Шта је рекао Нострадамус? Краљ ће абдицирати, долази

Шта је рекао Нострадамус? Краљ ће абдицирати, долази "онај без жига"

Подсјетимо, краљ је у болницу отишао због повећане простате, а током претрага су му открили карцином. Због његове дијагнозе се у Лондон вратио и принц Хари, који је из Лос Анђелеса кренуо чим је чуо вијести.

(24сара.хр)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм