PORTAL ISTINE I LAŽI 2023..webp

Драма/Романтика

10:55

Истине и лажи

Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

Како је све почело?

Матурска забава спаја Павла и Марину, најпопуларније тинејџере, са Николом, Кристином и Слобом, најозлоглашенијим аутсајдерима у школи. Ноћ испуњена узбуђењем, гласном музиком и алкохолом, остаће свима у сјећању, јер се тада завршила једна ера у њиховим животима, а започела једна сасвим нова. 18 година касније, њихови путеви се поново укрштају. Павле и Марина имају сина, тинејџера, Арсенија, а Никола, Кристина и Слоба живе као да се ништа није промијенило– и даље поштујући заклетву изречену баш на матури - да никада неће имати стални посао, озбиљне везе или породицу. Након случајног сусрета Николе и Марине, тајне из прошлости ће испливати на површину и промијенити њихове животе.

Глумачка постава: Стефан Бузуровић, Зоран Пајић, Јана Милић Илић, Жарко Степанов, Јелена Гавриловић, Борка Томовић, Светислав Буле Гонцић, Бојана Ординачев, Владимир Ковачевић, Феђа Стојановић, Љиљана Драгутиновић, Ања Мит, Софија Рајовић, Душан Каличанин, Ђорђе Крећа, Марина Ћосић, Милан Зарић

Режија: Михаило Вукобратовић / Милан Коњевић, Предраг Марковић

Музика: Сергеј Ћетковић