Niš

Baka Vinka u 81. godini vozi fiću: Majstor za volanom - VIDEO

 • Izvor: Agencije
 • 19.03.2023.15:45

Baka Vinka iz okoline Niša ima 80 godina, ali je to ne sprečava da da gas. Ona voli da se sa unukom Jovanom dobro zabavi i provoza u njegovim zanimljivim vozilima.

Jovan Mitrović je, inače, postao poznat javnosti i ljubiteljima automobila zbog njegovog crvenog Fiće kojim se prošlog mjeseca odvezao na Kopaonik i tamo pokazao zavidne mogućnosti ovog legendarnog automobila po snijegu. Taj video možete pogledati klikom OVDJE.

On je na svoj Instagram profil izbacio fotografiju baka Vinke i njega kako ona upravlja bagijem. 

Zanimljivo je da je baka Vinka vozač amater, ali to očigledno ne predstavlja problem, što je naišlo na velike simpatije pratilaca na Instagramu.

Vinka kaže da u mladosti nije imala priliku da vozi automobil jer su uvijek živjeli na selu i te poslove obavljali su drugi članovi porodice.

U jednom od klipova našalila se ova baka i kaže da su joj ranije davali da vozi samo volove na ispašu.

Unuk Jovan joj je, međutim, prvi put dao volan u ruke i svojski se potrudio da joj objasni kako da “tjera” automobil.

Oni koji već poznaju baka Vinku iz Jovanovih klipova, koja živi u podnožju Suve planine, znaju da baka Vinki leže i drugi modeli pored bagija. Prije četiri mjeseca baka Vinka se provozala i poznatim fićom.

Unuk Jovan ne odustaje od ideje da baka nastavi da vozi i druge automobile i najavljuje nove avanture sa svojom baka Vinkom.

“Baka Vinka ima puno fanova, stalno ljudi pitaju kada će ona ponovo nešto novo da vozi. Ja volim da je snimam i volim da pokažem ljudima kako i naše bake u 80 godina umiju što-šta da urade, kako su odlučne i hrabre, a ujedno i željne dobre zabave i smijeha u ova siva vremena. Baka i ja se dobro zabavimo snimajući i slikajući se, njoj to malo promijeni svakodnevnu rutinu koju ona ima, jer brine o domaćinstvu i puno toga uradi u toku dana. Ja je puno volim i na ovaj način pokušavam da na zabavan način provodimo vrijeme”, rekao je Jovan za "Niške vesti", a prenosi "Fer portal".


Tagovi:
 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 22:30 Film: Veza za dvije noći (12+)

  Snježna mećava zatoči dvoje potpunih stranaca u malom stanu.

 • 00:15 Serija: Bolivar (R)

  'Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 03:00 Noćni program

  Noćni program