ATV

Nejasan motiv

Ključem izgrebala više od 400 automobila

 • Izvor: jutarnji.hr
 • 21.05.2023. 18:12

Trgovac automobilima Journey Chrysler Jeep Dodge i Ram u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, bio je žrtva velikog incidenta.

Traga se za jednom osumnjičenom za oštećenje čak 400 vozila.

Kraljevska kanadska konjička policija kaže da traži pomoć u pronalaženju osumnjičene, koju opisuju kao ženu između 40 i 50 godina, s plavom kosom do ramena.


Motiv osumnjičene u ovom trenutku ostaje nejasan, ali na videu koji je objavio RCMP, ona se kreće od auta do auta i grebe ih ključem.

Vlasti kažu da je tokom tri odvojena događaja između januara i aprila 2023. čak 400 vozila oštećeno, pokazuju prve procjene. Osim vozila, oštećena je i spoljašnja strana jednog od objekata trgovca. Sveukupno, RCMP ističe da je šteta veća od 500.000 dolara (342.000 evra), navodi Jutarnji.hr.

Banjalučko naselje Borik više džungla nego urbana sredina

Banjalučko naselje Borik više džungla nego urbana sredina

Iako istražitelji slijede tragove, traže pomoć javnosti u identifikovanju žene.

Na fotografijama koje je objavio RCMP može se vidjeti da nosi hiruršku masku, crnu majicu i naočare, što bi moglo zakomplikovati napore da se identifikuje.

RCMP je takođe objavio fotografije vozila koje je vozila, za koje vjeruju da je Ford Escape iz 2008. do 2013. Zbog izobličenja fotografije teško je reći o kojem vozilu se tačno radi.

Pratite nas i putem Vibera!

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еnergo klub

  Gđe na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.