Čudo u Banjaluci: Ikona Svete Trojeručice mirotoči?

 • 11.04.2017. 21:40

Sveta Trojeručica mirotoči, tako nam je objasnio Nikola Vojvodić u se čijem stanu ikona i nalazi. Još od sinoć iz ikone curi žuto ulje prijatnog mirisa koje se slijeva niz zid.

Trag počinje tačno ispod ikone. Poleđina - suva.

"Odjedanput sam osjetio neki fin miris, neobični miris. Nisam znao o čemu se radi, šta se dešava i kasnije sam pogledao ovamo i vidio da se niz ikonu slijeva nešto ko ulje, da mirotoči ikona. Onda je to krenulo malo jačim mlazom i krenulo je niz zid", kaže Nikola.

Ikonu je kupio prije 15-ak dana od ikonopisca iz crkve Svete Trojice. I prije su mu se dešavale slične stvari, ali na manjim ikonama, pokoja kap na koju nije obraćao pažnju. Nikolina majka priznaje da je sin veći vjernik od nje ali da se i sama začudila kad je vidjela, kako kaže, čudo sa Trojeručicom.

"Prvo nisam vjerovala, rekla sam ma daj Nikola i tebe i tvojih gluposti i onda nakon sat, sat i po, koliko je već bilo, ja sam ušla i ne mogu da vjerujem. Onda sam se i prepala. Iskreno govoreći, ja vjerujem da postoji veća sila, ali baš ovo, čudno mi je, jednostavno zatečena sam. Ne znam šta da kažem za ovo", kaže Senka Miličević, Nikolina majka.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.