Hadžijski ćevap

  • 12.03.2017. 15:32

Ćevap je u našoj ishrani nezaobilazno jelo. Ali, da li ste ikada pripremali hadžijski ćevap? Probajte ga pripremiti uz naš recept.

Sastojci

- teleće meso bez kostiju 200 g,
- ulje 0,03 l,
- crveni luk 50 g,
- babura paprika svježa 25 g,
- paradajz 25 g,
- feferona 10 g,
- so i biber.

Priprema

Meso bez kostiju od plećke, vrata, prsa isjeći na koske 2*2 cm. Dinstati na plitkoj masnoći uz dodatak crvenog luka, sa vremena na vrijeme podlijevati sa telećim fondom. Kada je napola gotovo dodati kockice babure paprike, a malo kasnije i kockice paradajza bez kožice i sjemenki. Pred kraj začiniti i dodati feferonu. Ćevap ne smije biti mnogo čorbast.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.