ATV

Ističe rok: Dobitnik šestice od 43.000 KM još nije preuzeo nagradu

  • 21.07.2015. 15:41

Slavko Skočić iz Šibenika preuzeo je danas ključeve novog automobila "reno megan", kojeg je "ogrebao" na srećki "mega" Lutrije Republike Srpske.

Skočić je prilikom preuzimanja automobila u Salonu "Renoa" u Banjaluci rekao da redovno kupuje srećke, ali da se nije nadao ovako velikom dobitku.

On je pozvao građane da učestvuju u ovim igrama, "jer ako ne igraju, ne mogu ništa ni dobiti".

Skočić je iz Šibenika, a u Banjaluci je na privremenom radu. Kaže da će automobil zadržati i iznenaditi svoje ukućane, koji još ne znaju za ovaj dobitak.

lutrija

Izvršni direktor za marketing i komercijalu Lutrije Republike Srpske Dijana Vrhovac rekla je da je ovo sedmi od deset automobila, koliko će ih ukupno otići u ruke srećnih dobitnika, igrača instant srećke "mega".

"Lutrija Srpske i postoji zbog nagrađivanja i darivanja naših dobitnika. Današnji dobitnik je naš redovni igrač, kojem se zahvaljujem što se javno obratio, jer dobitnici obično ne žele da izlaze u javnost", rekla je Vrhovčeva.

Ona je istakla da su danas otklonjene sve sumnje onih koji ne vjeruju u igre na sreću.

Vrhovčeva je apelovala na dobitnika šestice na "lotou", koji je u kolu od 16. juna dobio 43.000 KM, da preuzme nagradu.

"Rok za preuzimanje nagrade ističe 23. avgusta. Dobitni listić je kupljen u ulici Cara Lazara u naselju Obilićevo u Banjaluci", napomenula je Vrhovac.

Ona je navela da Lutrija Srpske sa državnom Lutrijom Srbije priprema zajednički bingo, koji bi trebalo da bude realizovan na jesen.U pripremi je i ekspres srećka "horoskop", koja će u naredna dva mjeseca biti u prodaji.