Koncert u KSB-u

Artan Lili i "Nektar Bez filtera": Dokazani hitovi uz vrhunsko pivo u Banjaluci

 • Izvor: PR
 • 16.11.2023. 12:29

Uz podršku "Nektara Bez filtera", poznati beogradski sastav Artan Lili održaće koncert u subotu, 25. novembra u Klubu studenata Banjaluka (KSB).

Artan Lili su poznati po svom noise-pop potpisu, zaraznim ritmovima, originalnim tekstovima i nezaboravnim nastupima, pa je ovo savršena prilika da ljubitelji vrhunske muzike dožive nešto posebno.

Uz njihov šarmantan spoj rocka, popa i alternativnog zvuka koji su izgradili kroz tri albuma, posjetioci mogu očekivati veče ispunjeno dokazanim numerama poput "Ako stanemo tu", "Srce", "Nije svejedno" i brojnim drugim hitovima. 

Ovaj koncert još je jedna u nizu saradnji Banjalučke pivare i njihovog novog brenda "Nektara Bez filtera" i OK Team-a, kao organizatora nastupa.

Iz Banjalučke pivare poručuju da sve posjetioce očekuje nezaboravna zabava uz  „Nektar Bez Filtera“. 

„Nastavljamo uspješnu saradnju s OK Team-om i uz „Nektar Bez filtera“ organizujemo još jedan koncert i to grupe Artan Lili. Ova saradnja je odraz naše posvećenosti pružanju vrhunskog iskustva svim ljubiteljima dobre muzike i još boljeg piva, tako da očekujemo odličan koncert i usijanu atmosferu, kao što je to bio slučaj i na prethodnim koncertima,“ izjavila je Andrea Lizdek, Marketing menadžer Banjalučke pivare. 

Rezervišite ovaj datum i pripremite se za eksploziju energije grupe Artan Lili i autentičnog pivskog doživljaja koji donosi "Nektar Bez filtera".Sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim društvenim mrežama i kanalima organizatora.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.