Mjuzikl "Mamma Mia"

Beograd: Pozorišne predstave na Tašmajdanu

  • 20.05.2020. 17:59

Mjuzikl "Mamma Mia" Pozorišta na Terazijama prva je predstava koja će biti izvedena na stadionu Tašmajdan, na ljetnoj sceni na koju će se tokom juna i jula preseliti beogradska pozorišta.

Predstavnici beogradskih pozorišta usaglasili su zajednički repertoar predstava koje će biti izvođene krajem juna i tokom jula na sceni stadiona Tašmajdan, na sastanku u Ateljeu 212.

"Usaglašavali smo repertoar nastupa različitih anasambala pozorišta na stadionu Tašmajdan i prema tom planu pred beogradsku publiku izaći će prvo glumci Pozorišta na Terazijama u mjuziklu "'Mamma Mia" u režiji Juga Radivojievića", kazali su iz Pozorišta na Terazijama.

Mjuzikl "Mamma Mia" nastao je inspirisan hitovima legendarne švedske pop grupe ABBA. Riječ je o prvoj postavci na Balkanu, a za ovo licencno ostvarenje i veoma zahtjevan zadatak bila je presudna saradnja sa legendarnim Jurom Frankom, srebrnim jugoslovenskim olimpijcem iz 1984. godine.

Ranije je najavljeno da će se na ljetnoj sceni na Tašmajdanu, Beogradsko dramsko pozorište predstaviti komadom "Let iznad kukavičjeg gnezda" u režiji Žanka Tomića sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!