The Unbearable Weight of Massive Talent

Film Nikolasa Kejdža sniman u Hrvatskoj konačno imao premijeru

  • Izvor: Agencije
  • 19.03.2022. 09:18

Film "The Unbearable Weight of Massive Talent" Nikolasa Kejdža koji je sniman u Hrvatskoj, prije nekoliko dana je imao premijeru na festivalu SXSW u Teksasu.

Čini se kako su gledaoci i više nego oduševljeni ovim filmom, a na stranici Rotten Tomatoes je dobio rekordnih 100 odsto pozitivnih recenzija nakon prvoga gledanja.

Film je prije dvije godine sniman u Cavtatu, a Kejdž je s Pedrom Paskalom punih mjesec dana plijenio pažnju gdje god da su otišli. Osim u Cavtatu, film je sniman i u Dubrovniku, a premijera je pomjerena za punih godinu dana zbog pandemije korona virusa.

U akcionoj komediji kreativno neispunjena i suočena s finansijskom propašću, izmišljena verzija Kejdža mora prihvatiti ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanu opasnog superfana kojeg glumi Pedro Paskal.

"Stvari dobijaju potpuno neočekivani preokret kada Kejdža regrutuje operativac CIA i primora da živi u skladu sa svojom legendom, kanališući svoje najomiljenije likove na ekranu kako bi spasio sebe i svoje najmilije. S karijerom izgrađenom upravo za ovaj trenutak, glumac mora preuzeti ulogu svog života", piše u sinopsisu.

Film režira Tom Gormikan prema scenariju koji je napisao zajedno s Kevinom Etenom.

Film bi u kina trebao stići 22. aprila 2022. godine.