The Unbearable Weight of Massive Talent

Film Nikolasa Kejdža sniman u Hrvatskoj konačno imao premijeru

  • Извор: Агенције
  • 19.03.2022. 09:18

Film "The Unbearable Weight of Massive Talent" Nikolasa Kejdža koji je sniman u Hrvatskoj, prije nekoliko dana je imao premijeru na festivalu SXSW u Teksasu.

Čini se kako su gledaoci i više nego oduševljeni ovim filmom, a na stranici Rotten Tomatoes je dobio rekordnih 100 odsto pozitivnih recenzija nakon prvoga gledanja.

Film je prije dvije godine sniman u Cavtatu, a Kejdž je s Pedrom Paskalom punih mjesec dana plijenio pažnju gdje god da su otišli. Osim u Cavtatu, film je sniman i u Dubrovniku, a premijera je pomjerena za punih godinu dana zbog pandemije korona virusa.

U akcionoj komediji kreativno neispunjena i suočena s finansijskom propašću, izmišljena verzija Kejdža mora prihvatiti ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanu opasnog superfana kojeg glumi Pedro Paskal.

"Stvari dobijaju potpuno neočekivani preokret kada Kejdža regrutuje operativac CIA i primora da živi u skladu sa svojom legendom, kanališući svoje najomiljenije likove na ekranu kako bi spasio sebe i svoje najmilije. S karijerom izgrađenom upravo za ovaj trenutak, glumac mora preuzeti ulogu svog života", piše u sinopsisu.

Film režira Tom Gormikan prema scenariju koji je napisao zajedno s Kevinom Etenom.

Film bi u kina trebao stići 22. aprila 2022. godine.


Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм