Britanski glumac

Henri Kavil više neće biti Supermen

  • Izvor: Telegraf
  • 15.12.2022. 10:58

Britanski glumac Henri Kavil potvrdio je da ipak neće ponovo ogrnuti Supermenov plašt. Vijest da se Kavil ne vraća u ulogu Čovjeka od čelika stigla je samo nekoliko dana nakon što je otkazan i "Wonder Woman 3", sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, usred velikih promjena unutar Vorner Brosovog DC Films-a, piše Daily Mail.

Inače, Kavil se nedavno pojavio kao Supermen na kraju filma "Black Adam", zadirkujući obračun između Supermena i Crnog Adama Dvejna Džonsona... To je bilo samo nekoliko dana prije nego što su Džejms Gan i Piter Safran dovedeni kao novi šefovi DC Filmsa.

Zvijezda "Vešca" se potom oglasio na Instagramu i rekao da će se vratiti ulozi koja mu je donijela veliku popularnost 2013. i 2016. godine, kada su objavljeni "Čovjek od čelika", odnosno "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika".

Nove vijesti takođe je saopštio juče na Instagramu.

"Upravo sam imao sastanak sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i to su tužne vijesti. Na kraju krajeva, neću se vratiti kao Supermen. Nakon što su mi iz studija rekli da najavim svoj povratak u oktobru, ova vijest nije najlakša, ali to je život. Promjena je nešto što se dešava. Poštujem to. Džejms i Piter moraju da izgrade univerzum. Želim njima i svima koji su uključeni u novi univerzum sve najbolje", naveo je Kavil.

Jedan od šefova DC Filmsa, Džejms Gan, na Tviteru je najavio nove projekte.

"Pišemo novu Supermenovu priču i ona će se fokusirati na ranije godine njegovog života, tako da ulogu neće dobiti Henri Kavil. Ali upravo smo imali odličan sastanak sa Henrijem, mi smo njegovi veliki fanovi, i pričali smo o brojnim i uzbudljivim načinima da opet sarađujemo u budućnosti", naveo je Gan, piše Telegraf.rs.

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)