Britanski glumac

Henri Kavil više neće biti Supermen

  • Извор: Телеграф
  • 15.12.2022. 10:58

Britanski glumac Henri Kavil potvrdio je da ipak neće ponovo ogrnuti Supermenov plašt. Vijest da se Kavil ne vraća u ulogu Čovjeka od čelika stigla je samo nekoliko dana nakon što je otkazan i "Wonder Woman 3", sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, usred velikih promjena unutar Vorner Brosovog DC Films-a, piše Daily Mail.

Inače, Kavil se nedavno pojavio kao Supermen na kraju filma "Black Adam", zadirkujući obračun između Supermena i Crnog Adama Dvejna Džonsona... To je bilo samo nekoliko dana prije nego što su Džejms Gan i Piter Safran dovedeni kao novi šefovi DC Filmsa.

Zvijezda "Vešca" se potom oglasio na Instagramu i rekao da će se vratiti ulozi koja mu je donijela veliku popularnost 2013. i 2016. godine, kada su objavljeni "Čovjek od čelika", odnosno "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika".

Nove vijesti takođe je saopštio juče na Instagramu.

"Upravo sam imao sastanak sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i to su tužne vijesti. Na kraju krajeva, neću se vratiti kao Supermen. Nakon što su mi iz studija rekli da najavim svoj povratak u oktobru, ova vijest nije najlakša, ali to je život. Promjena je nešto što se dešava. Poštujem to. Džejms i Piter moraju da izgrade univerzum. Želim njima i svima koji su uključeni u novi univerzum sve najbolje", naveo je Kavil.

Jedan od šefova DC Filmsa, Džejms Gan, na Tviteru je najavio nove projekte.

"Pišemo novu Supermenovu priču i ona će se fokusirati na ranije godine njegovog života, tako da ulogu neće dobiti Henri Kavil. Ali upravo smo imali odličan sastanak sa Henrijem, mi smo njegovi veliki fanovi, i pričali smo o brojnim i uzbudljivim načinima da opet sarađujemo u budućnosti", naveo je Gan, piše Telegraf.rs.

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм