Zasnovan na knjizi Frederika Logevala

Netfliks priprema projekat o dinastiji Kenedi

  • Izvor: RTRS
  • 19.10.2023. 09:04

Poslije velikog uspjeha serije "Kruna", Netfliks planira novi projekat koji će se baviti "američkom kraljevskom porodicom" - dinastijom Kenedi.

Serija će biti zasnovana na knjizi Frederika Logevala "JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956", piše "Variety".

Dvotomna biografija otkriva detalje o životu jednog od najvoljenijih američkih predsjednika, koji je ubijen 1963. godine. Dok se prvi dio bavi njegovim porijeklom, obrazovanjem, vojnom službom i počecima političke karijere, drugi, koji tek treba da bude objavljen, vjerovatno pokriva period njegovog mandata i tragičnog ubistva.

Još nije poznato kome će biti povjerena glavna uloga u novoj seriji, a mediji spekulišu da bi to možda mogao da bude Džejms Marsden, koji je Kenedija glumio u filmu "Batler" iz 2013. godine.

Takođe, nije poznato ni da li će serija pratiti sličnu strukturu kao "Kruna", u kojoj se na svake dvije sezone glumci mijenjaju, kako bi igrali likove u poznijim godinama života.

Potvrđeno je da scenario potpisuje Еrik Rot, koji je i u ulozi izvršnog producenta, a javnosti je poznat kao Oskarom nagrađen scenarista filma "Forest Gamp".

Izvršni producenti su takođe i Piter Černin i Dženo Toping.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)