Заснован на књизи Фредерика Логевала

Нетфликс припрема пројекат о династији Кенеди

  • Извор: РТРС
  • 19.10.2023. 09:04

Послије великог успјеха серије "Круна", Нетфликс планира нови пројекат који ће се бавити "америчком краљевском породицом" - династијом Кенеди.

Серија ће бити заснована на књизи Фредерика Логевала "JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956", пише "Variety".

Двотомна биографија открива детаље о животу једног од највољенијих америчких предсједника, који је убијен 1963. године. Док се први дио бави његовим поријеклом, образовањем, војном службом и почецима политичке каријере, други, који тек треба да буде објављен, вјероватно покрива период његовог мандата и трагичног убиства.

Још није познато коме ће бити повјерена главна улога у новој серији, а медији спекулишу да би то можда могао да буде Џејмс Марсден, који је Кенедија глумио у филму "Батлер" из 2013. године.

Такође, није познато ни да ли ће серија пратити сличну структуру као "Круна", у којој се на сваке двије сезоне глумци мијењају, како би играли ликове у познијим годинама живота.

Потврђено је да сценарио потписује Ерик Рот, који је и у улози извршног продуцента, а јавности је познат као Оскаром награђен сценариста филма "Форест Гамп".

Извршни продуценти су такође и Питер Чернин и Џено Топинг.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.