"Bezgrešna"

Sindi Svini ostavila fanove bez teksta novom ulogom

  • 22.04.2024. 09:21

Glumica Sidni Svini ostavila je fanove, pogotovo muške, bez teksta, ali i daha nakon što se za potrebe svog novog filma "Bezgrešna" potpuno obnažila. Fotografije sa snimanja ovog horor ostvarenja brzo su 'zagospodarile' internetom i sigurno će baš one mnoge privući da pogledaju njen novi projekat.

Zvezda serije “Еuforija” i “Plavi lotos” naučila je kako da privuče pažnju publike do sada, a ovo joj nije ‘prvenac’ kada je obnaživanje u pitanju.

Iako joj mnogi osporavaju glumački talenat, ipak je ova plavokosa i plavooka 27-godišnja glumica pronašla način da u moru internet i televizijskih senzacija skrene pažnju na sebe, ali i filmove i serije koje snima.

Film “Bezgrešna” prikazuje dobro poznatu priču. Sidni Svini u horor filmu Majkla Mohana glumi ženu koja je posvetila život religiji i koja se useljava u ukleti manastir u jednom italijanskom selu.

Manastir spolja djeluje bajkovito, a novoobjavljeni trejler otkriva da će Sesilija, koju glumi Sidni, doživjeti svojevrsnu patnju dok se nosi sa misterioznom trudnoćom.

Film je premijerno prikazan 22. marta, a nesumnjivo će sada steći još veću popularnost upravo zahvaljujući mladoj američkoj glumici.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom