"The Apprentice"

Stiže film o Donaldu Trampu

  • Izvor: B92
  • 12.04.2024. 17:00

Film o Donaldu Trampu "The Apprentice" će biti premijerno prikazan na Kanskom filmskom festivalu.

Priznati iransko-danski reditelj Ali Abasi režirao je biografsku dramu koja će biti prikazana u glavnoj konkurenciji festivala, a u glavnim ulogama će biti Sebastijan Sten kao mladi Tramp i Džeremi Strong, zvezda serije "Naslednici" kao mentor Roj Kon.

Biografska drama prati Trampa i istražuje njegovu karijeru kao nadarenog biznismena u Njujorku 1970-ih i 1980-ih.

Film se opisuje kao priča o mentorstvu koja dokumentuje početak američke dinastije i bavi se temama poput moći, korupcije i prevare, javlja "The Hollywood Reporter".

Dublje istražuje odnos između Trampa i Roja Kohna, tužioca iz Njujorka.

Marija Bakalova, nezaboravna po svojoj ulozi u filmu Borat 2, igra Ivanku Tramp. Iskusni karakterni glumac Martin Donovan je Donaldov otac Fred Tramp.

Glavno snimanje filma "The Apprentice" započelo je u novembru 2023. i završilo se 28. januara 2024. godine, što sugeriše brzu postprodukciju kako bi bio spreman za premijeru na Kanu u maju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.