"The Apprentice"

Стиже филм о Доналду Трампу

  • Извор: Б92
  • 12.04.2024. 17:00

Филм о Доналду Трампу "The Apprentice" ће бити премијерно приказан на Канском филмском фестивалу.

Признати иранско-дански редитељ Али Абаси режирао је биографску драму која ће бити приказана у главној конкуренцији фестивала, а у главним улогама ће бити Себастијан Стен као млади Трамп и Џереми Стронг, звезда серије "Наследници" као ментор Рој Кон.

Биографска драма прати Трампа и истражује његову каријеру као надареног бизнисмена у Њујорку 1970-их и 1980-их.

Филм се описује као прича о менторству која документује почетак америчке династије и бави се темама попут моћи, корупције и преваре, јавља "The Hollywood Reporter".

Дубље истражује однос између Трампа и Роја Кохна, тужиоца из Њујорка.

Марија Бакалова, незаборавна по својој улози у филму Борат 2, игра Иванку Трамп. Искусни карактерни глумац Мартин Донован је Доналдов отац Фред Трамп.

Главно снимање филма "The Apprentice" започело је у новембру 2023. и завршило се 28. јануара 2024. године, што сугерише брзу постпродукцију како би био спреман за премијеру на Кану у мају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм