KSB

Vojko V.  u Banjaluci: Veče "nefiltriranih" rima uz "Nektar bez filtera"

  • Izvor: ATV
  • 25.01.2024. 12:30

Pripremite se za novi talas vreline ove zime, jer splitski maestro repa, tekstopisac i producent Vojko Vrućina, poznat kao Vojko V, donosi svoje urnebesne "nefiltrirane“ rime u Klub studenata Banjaluka (KSB) u subotu, 3. februara. 

Kako bi temperatura ipak ostala optimalna, publika će moći da uživa u hladnom "Nektaru bez filtera", koji je podrška ovom događaju.

Vojko V. je svoju muzičku avanturu započeo još 2005. godine, prvo sa Dječacima i Kišom metaka, da bi 2018. godine ozvaničio svoju solo karijeru izdavanjem albuma "Vojko".

Pet godina kasnije, sa drugim albumom "Dvojko", zavladao je regionalnom muzičkom scenom, osvajajući srca fanova o čemu svjedoče milionski pregledi na Jutjubu, kao i brojni nastupi, kako u solo aranžmanu, tako i na festivalima.

"Ovaj koncert idealan je spoj autentičnog ukusa 'Nektara bez filtera' i Vojkovih rima koje su isto tako 'bez filtera' i direktne, tako da svim ljubiteljima hip hopa obećavamo vrhunsko iskustvo", kazala je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare. 

Ulaznice su dostupne onlajn na gigstix.ba i u fizičkoj prodaji preko prodajne mreže gigstix.ba i u KSB-u, a sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim internet stranicama Nektar piva i OK Tima, koji je organizator događaja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: